Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Yolanthe, waar ben je nou?
Yolanthe Sneijder-Cabau is met Xess Xava de ballenbak ingedoken, maar is dat wel zo? De brunette is namelijk nergens te bekennen… ‘Rara, waar ben ik? Verstoppertje spelen met mijn schatje in de ballenbak! Je ziet me niet, maar ik lig er echt onder hoor!’, leest het bijschrift van de zoete foto die ze deelt op Instagram. Je ziet hem hieronder.

Daphne Decker debuteert nieuwe look
Eeek! De immer zo knappe Daphne Deckers laat zich ter ere van Halloween van een heel andere kant zien.Dit is niet je beste beautylook, Daphne!

Spannende dag voor André Hazes
Monique Noël is nietvan haar blauwe wolk af te krijgen. Afgelopen week zette ze Andréas Martinus Hazes op de wereld en vandaag was het een spannende dag voor de kleine man. André wordt voorgesteld aan de honden van het stel. De trotse moeder deelt daarom een heerlijk zoet plaatje van het gezelschap op Instagram. En aan de foto’s te zien, mogen ze elkaar wel.

Lindsay Lohan slingert pikante foto de wereld in
Ook Lindsay Lohan viert Halloween, maar wat ze precies moet voorstellen is nog maar de vraag. Op Instagram deelde LiLo een foto waarop ze enkel in een roze lingeriesetje te bewonderen is. ‘Halloween-kostuum’, schrijft de 30-jarige actrice erbij. Oké, Lindsay…

Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook