Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Shay Mitchell emotioneel in afscheidsvideo

Shay Mitchell heeft een emotionele afscheidsvideo gemaakt waarin ze afscheid neemt van Pretty Little Liars. De actrice kon haar tranen met moeite in bedwang houden. “Het voelt als een laatste schooldag, maar dan met nog meer leegte. Ik zou niet weten hoe mijn leven eruit zou hebben gezien zonder Pretty Little Liars. Ik kan niet geloven dat het voorbij is.”

In het filmpje laat Shay weten dankbaar te zijn voor het avontuur. Ook spreek ze de rest van de castleden aan, die ze haar ‘zussen’ noemt. “Ik hou me vast aan de gedachte dat ergens op een ander Rosewood-universum deze vijf meiden altijd in elkaars leven zullen blijven, net zoals ik hoop dat dat in werkelijkheid ook gebeurt.” Afgelopen week kwam er dan toch echt een einde aan de populaire serie. In april 2017 zal het laatste seizoen van start gaan. Het filmpje bekijk je hier.

Kendall Jenner lijdt aan slaapstoornis

In de nieuwe promo van Keeping Up With The Kardashians onthult Kendall Jenner last te hebben van een slaapverlamming. “Ik word in het midden van de nacht wakker en kan me niet bewegen”, zegt het 20-jarige model. Haar moeder slash manager Kris Jenner denkt dat het slechts een gevalletje van stress en ongerustheid is. Toch voelt Kendall zelf dat er meer aan de hand is. “Iedereen zegt dat er niks aan de hand is, maar zo voelt dat helemaal niet.” Zou dit verklaren waarom Kendall veel shows tijdens fashion week heeft gemist?

Miranda Kerr was depressief na scheiding

Miranda Kerr heeft na haar scheiding met Orlando Bloom in 2013 een moeilijke periode achter de rug gehad. “Toen Orlando en ik uit elkaar gingen, viel ik in een ernstige depressie. Ik begreep nooit echt waarom ik zo somber was, ik ben van nature een vrolijk persoon”, onthult ze aan de Canadese Elle. Het 33-jarige model en de 39-jarige acteur waren drie jaar lang getrouwd. Samen hebben ze een 5-jarig zoontje, Flynn, die ze samen opvoeden. “Dat werkt prima. Als hij bij zijn vader is, plan ik een fotoshoot in.”

Bron: Hollywood Life, RTL Nieuws, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook