Vanessa Hudgens over de breuk met Zac Efron

Ze speelden het verliefde koppel Troy en Gabriella in de film High School Musical, maar al snel spro...

Lees ook

Ze speelden het verliefde koppel Troy en Gabriella in de film High School Musical, maar al snel sprong de vonk ook in real life over tussen Vanessa Hudgens en Zac Efron. Door de jaren heen werd het sterrenkoppel steeds populairder, tot daar in 2010 ineens die onverwachtse breuk in het nieuws kwam. De 27-jarige actrice vertelt nu wat de echte reden achter hun breuk was.

Break-up

De twee waren een razend populair Hollywood-koppel en ook de paparazzi kon maar geen genoeg van het tweetal krijgen. Maar niet alles is wat het lijkt, zo blijkt uit de opmerkelijke onthullingen van de actrice aan het online magazine Sugarscrape. “Ik ging door een fase waarin ik super gemeen was, omdat ik echt werd opgefokt. Meiden bleven maar achter Zac aangaan en ik bleef ze daardoor dodelijke blikken geven”, vertelt Vanessa. De hectiek rondom hun bekendheid is volgens de brunette dan ook één van de redenen van de breuk. Volgens de actrice kon ze niet helemaal zichzelf zijn en was het de juiste beslissing om uit elkaar te gaan.

Relaties

Vanessa is op dit moment gelukkig met acteur Austin Butler en ook Zac leek opnieuw liefdesgeluk te hebben gevonden bij Sami Miro, maar deze relatie strandde in april dit jaar. Toch ziet het ernaar uit dat Zac niet lang heeft getreurd, want hij zou zijn zinnen inmiddels op deze beroemde zangeres hebben gezet.

Lees ook: Zien: Het verschrikkelijk knappe broertje van Zac Efron

Bron: Marie Claire UK, Daily Mail Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook