Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Xess Xava schittert in fotoshoot

Wat een dropje, die Xess Xava. Op het instagram-account van moeder Yolanthe prijkt een nieuwe foto van het kleine mannetje. Met een ondeugende blik op zijn gezicht zit hij in een grote houten kom. Lief!


Fans woedend op Farrah Abraham

Het is niets nieuws; Teen Mom-ster Farrah die onder vuur ligt. Deze keer vinden volgers echter dat ze echt een stap te ver is gegaan, omdat het haar dochter Sophia betreft. Samen poseren ze op Instagram met afval-thee. En dat terwijl Sophia nog maar 7 jaar oud is. “Teatime! Sophia en ik na al het Halloween snoepen”, luidt het bijschrift.

De Balkjes hebben grote plannen

Momenteel zijn ze te zien in hun eigen realityserie Keeping Up With The Balkjes op LINDA.tv. Amanda Balk, zusje Daniëlle en vriendin Kasia nemen de kijkers mee in hun glamoureuze leventje. Dat ze niet vies zijn van een spuitje hier en daar, moge ook duidelijk zijn. Enne, de diva’s zijn nog lang niet klaar met de camera’s. De meiden verklappen tijdens een interview met Franke Dane dat er een nieuw seizoen aankomt. Het drietal is momenteel druk bezig met een heuse kerstspecial. Of ze afscheid zullen nemen van plastische chirurgie? No way! “Hoe je eruitziet, moet je ook behouden”, aldus Amanda.

Dave Roelvink zet nieuwe tattoo

Dave Roelvink heeft een nieuw plaatje op zijn lichaam laten vereeuwigen. Hij deelde onlangs een filmpje op Instagram waarop hij laat zien hoe zijn nieuwe aanwinst getatoeëerd wordt. Wat het nieuwe plaatje geworden is? Een combinatie van een indiaan en een skelet.

Badr Hari is opnieuw vader geworden

Kickbokser Badr Hari is voor de tweede keer vader geworden van een dochter. Dat maakte hij gisteren tijdens de persconferentie ter promotie van het gevecht met tegenstander Rico Verhoeven bekend. Zijn vrouw Daphne Romani is ongeveer een maand geleden in Marokko bevallen van hun tweede kindje. De twee hadden samen al een dochter van vier, Amber Rose.

Bron: Telegraaf, RTL Boulevard, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook