Vader Rachel Hazes valt door de mand

Niet alleen de ruzie tussen Rachel, Roxeanne en André Hazes jr. is nog steeds gaande, ook Jan van Galen,...

Lees ook

Niet alleen de ruzie tussen Rachel, Roxeanne en André Hazes jr. is nog steeds gaande, ook Jan van Galen, de vader van Rachel, komt nu in het nieuws door een ruzie. Zo zou hij de woede op de hals gehaald van zangeres Daantje Lurks. En laat dat nou net een aartsrivaal van zijn dochter zijn.

Intiem

De twee zouden het eerst heel gezellig hebben gehad met elkaar. De vader van Rachel probeerde via Facebook in contact te komen met de zangeres en van het één kwam het ander. Jan en Daantje begonnen met elkaar te chatten en hoe vaker ze elkaar spraken, hoe intiemer de gesprekken werden.

Toen Jan aan Daantje vroeg of er een man in haar leven was, antwoordde de zangeres dat ze single is. De opa van Dré en Rox besloot de stoute schoenen aan te trekken en antwoordde: “Ik kom eraan, haha!”, waarop Daantje reageerde: “Zou een stunt zijn. Leuk voor de blaadjes en Shownieuws: ‘Schoonvader Hazes heeft een relatie met Daantje’. Heel Nederland op tilt”. En ook Rachel kwam ter sprake, want volgens de blondine zou zij haar niet zo mogen.

Leugenaar

Maar ineens waren alle lieve appjes vergeten en ontstond er een ruzie. Want toen de geruchten daadwerkelijk door de ‘blaadjes’ werden opgepikt, haakte Jan ineens af. En dat pikte Daantje niet. De zangeres laat dan ook al het berichtenverkeer tussen haar en Jan aan weekblad Privé zien. De zangeres zou namelijk als leugenaar worden bestempeld en daar is ze niet blij mee. “Ik wil laten zien dat ik niet lieg. Ik heb nog geprobeerd hem te benaderen, hem gevraagd wat hij me nu flikt, maar hij reageert nergens meer op. Dan moet hij het maar voelen”, aldus een boze Daantje. Jan houdt voorlopig zijn lippen stevig op elkaar: “Ik geef geen commentaar. Ik word er doodziek van”. Dat is duidelijke taal!

Lees ook: Roxeanne en Rachel wensen André Hazes Jr. geluk via media

Bron: Privé Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook