Ouch! Robbie Williams vraagt Mattie naar ex

Gisteren was niemand minder dan Robbie Williams te gast bij het tv-programma Soundcheckers van Q-Music dj’s Wietze...

Lees ook

Gisteren was niemand minder dan Robbie Williams te gast bij het tv-programma Soundcheckers van Q-Music dj’s Wietze en Mattie. Tijdens een vragenuurtje uit het publiek bezorgde hij Mattie nietsvermoedend rode oortjes.

Ouch!

Robbie Williams gaf gisteren een speciaal optreden in Amsterdam. Niet alleen zong hij een paar nummers van zijn nieuwe album The Heavy Entertainment, ook kregen fans de mogelijkheid om de zanger het hemd van het lijf te vragen. Het publiek deinsde dan ook niet terug om een paar juicy vragen te stellen. Toen daar ineens de vraag opdook wat zijn slechtste date-ervaring is, wist de zanger geen antwoord te geven. Nietsvermoedend speelde hij de vraag door naar Mattie. “Oh jongens. Dat moet ik je na de show vertellen”, gaf Mattie als antwoord.

Robbie ging er verder niet op in, maar wist het gevoelige onderwerp later weer op te pakken nadat een fan hem naar zijn meest beschamende moment vroeg. “Wat is eigenlijk jouw meest beschamende moment?”, vroeg Robbie wederom aan Mattie. Terwijl het publiek haar lach niet kon inhouden, keek de Q-Music dj nerveus om zich heen. “Je wilt het niet weten, Robbie.” Gelukkig kon hij er wel om lachen. Dat het veel nieuwsgierigheid bij de zanger opwekte, moge duidelijk zijn. “Ik ga het zeker Googelen”, grapte hij.

Familiedrama

Begin dit jaar werd Mattie vader van een tweeling, genaamd Vesper en Bo. “Na een zwangerschap van bijna 26 weken is onze tweeling geboren. Iedereen die er een beetje verstand van heeft, weet dat dit veel te vroeg is”, vertelde hij destijds. Toen kwam er een plot twist die niemand zag aankomen: Mattie bleek niet de biologische vader te zijn van de twee meiden. In een emotionele brief deed de Q-Music dj zijn verhaal. Een verzoening met zijn ex-vriendin Kirsten zat er niet meer in; de twee gingen na een relatie van tien jaar uit elkaar.

Bron: AD, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook