Patricia Paay is getrouwd met 35 jaar jongere vriend

Daar komt de bruid! Patricia Paay is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met haar 35 jaar jongere vriend Robbert Hinf...

Lees ook

Daar komt de bruid! Patricia Paay is vandaag in het huwelijksbootje gestapt met haar 35 jaar jongere vriend Robbert Hinfelaar. Patricia’s docher Christina Curry postte op Instagram een foto van de plechtigheid. “Je kiest niet van wie je houdt, maar ik hoop dat de persoon die jou kiest je gelukkig maakt”, schrijft de dochter van de diva.

Verliefd, verloofd, getrouwd…

Eind augustus deelde Patricia een intiem kiekje waarmee ze bevestigde opnieuw stapelverliefd te zijn. “Ik ben tot over mijn oren verliefd, geweldig hé? Het is iemand die ik al een tijdje ken. En waar ik altijd contact mee gehouden heb. En de vonk sprong in één keer keihard over een paar maanden geleden. I’m a lucky girl, vertelde ze toentertijd aan Shownieuws. Nog geen maand later ging de 32-jarige zakenman op een knie tijdens hun vakantie op Saint Tropez toen ze allebei wat gedronken hadden. “Mijn hele lichaam schreeuwde ‘ja'”, bekende de blondine. Toch was dat niet haar antwoord. “Nee, dat moet ik doen. Laat ik er nou wel even goed over nadenken. Ik neem een huwelijk serieus. Dat heb ik altijd gedaan. Ik ben twee keer officieel getrouwd geweest.” Het was blijkbaar geen definitieve nee, want vandaag hebben ze de volgende stap genomen.

‘Wil je me nu?’

Robert en Patricia kennen elkaar al 13 jaar. De lovebirds leerden elkaar kennen toen het huis, waar La Paay met haar toenmalige man Adam Curry woonde, te koop stond. Tien jaar later las Robert dat Patricia weer single was en hij liet die kans niet aan zich voorbij gaan. “Toen stond hij ineens voor m’n neus en zei: wil je me nu? Ik deed de deur open en dacht dat ik door m’n benen zakte. We voelden het gewoon, ik wist niet dat het bestond. We zijn meteen gaan samenwonen, konden niet meer bij elkaar weg blijven. We zeggen elke dag tegen elkaar: ben jij ook zo gelukkig?”

Het is voor Paay haar vierde huwelijk. Eerder was ze getrouwd met radio-dj Adam Curry.

Benieuwd wat Christina van de nieuwe vlam van haar moeder vindt? Dat lees je HIER

Bron: NU.nl, Beeld: ANP, Instagram

Laatste nieuws

Zie ook