Grazia’s top 3. Best gelezen op donderdag

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 november 2016.

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Mascha Feoktistova stopt met bloggen

Het hoge woord is eruit. Mascha – Beautygloss – Feoktistova stopt met bloggen. Dat laat ze vandaag weten in een uitgebreide blogpost.

2. Roxeanne Hazes reageert voor het eerst op geboorte neefje

Roxeanne Hazes maakte woensdagavond haar opwachting op het openingsfeestje van de EMA’s in Rotterdam. Als de 23-jarige wordt gevraagd naar de geboorte van haar neefje André III, wordt duidelijk dat het nog steeds een gevoelig onderwerp is.

3. Onthuld: De lijst met verbannen babynamen

Waar sommige ouders kiezen voor een populaire naam voor hun baby, kiezen anderen ervoor om hun pasgeboren spruit een unieke naam te geven. Maar niet alle namen worden goedgekeurd, zo blijkt maar weer uit het lijstje ‘verboden namen’.

Laatste nieuws

Zie ook