Grazia’s Weekendtips

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do's. Van festivals, feesten...

Lees ook

Nog niks gepland dit weekend, maar wil je wel graag de deur uit? Grazia tipt de leukste to-do’s. Van festivals, feesten en markten tot shopadressen, een must-see lunchtentje of film- en boekentip. Dit is er te doen in het weekend van zaterdag 5 en zondag 6 november 2016.

Emporium of Wonders brengt fashion en kunst bij elkaar

Hou jij van fashion, kunst en bijzondere objecten voor in je huis? Dan moet je dit weekend even een bezoekje brengen aan de Emporium of Wonders-cabinet curieux. Een winkel vol handgemaakte producten en schatten, die zijn samengesteld door kunstenaars en liefhebbers. En wil je even uitrusten van al dat winkelen, dan kun je ook nog workshops volgen en healings bijwonen.

Waar: Quellijnstraat 80, Amsterdam
Wanneer: Vanaf 1 november

Smaak! opent winkel in Den Bosch

Het vrouwelijke, maar toch ook stoere tassenlabel Smaak! opent aanstaande zaterdag een nieuwe winkel in hartje Den Bosch. Naast de grote steden Amsterdam, Rotterdam en Den Haag is de Brabantse hoofdstad nu ook een topwinkel rijker. Van fijne clutches tot aan schoudertassen: Smaak! got it all. En als je zaterdag een kijkje gaat nemen, kan je ook nog eens stylingadvies ontvangen van styliste Manon Meijers.

Waar: Kerkstraat 14, Den Bosch
Wanneer: Vanaf 5 november

Pop-up Photo Event in parkeergarage Amsterdam-Zuidoost

Heb je dit weekend niet zo’n behoefte om te shoppen, maar wil je liever iets cultureels doen? Dan kan je dit weekend een kijkje nemen bij het fotografieproject Streets of the World. Fotograaf Jeroen Swolfs reisde de afgelopen zeven jaar de hele wereld over om elke keer één foto van het straatleven in dat land te fotograferen. In de garage hangen ongeveer 200 foto’s, waarbij de foto’s technisch exact hetzelfde zijn. Zijn boodschap is dan ook erg mooi en bijzonder, namelijk dat we over de hele wereld, in welke land en met welke cultuur dan ook, meer hetzelfde zijn, dan dat we verschillen.

Waar: Parkeergarage Kempering
Wanneer: 4 t/m 7 november

Laatste nieuws

Zie ook