Kan ’t of niet? Ophef over ongepaste trouwfoto’s

Terwijl bijna alle bruidsparen hun trouwfoto’s op de mooiste locaties schieten en proberen er op z’n mooist uit te zien,...

Lees ook

Terwijl bijna alle bruidsparen hun trouwfoto’s op de mooiste locaties schieten en proberen er op z’n mooist uit te zien, kozen Gareth en Toni Ferguson voor een wel heel bijzondere pose op één van hun foto’s.

Pikante foto

De twee wilden allebei iets anders dan normaal voor hun trouwfoto’s en gaven hun trouwfotograaf dan ook een bijzondere taak. Nadat ze de ‘normale’ foto’s hadden geschoten en hun gasten gesetteld waren, sloop het kersverse echtpaar naar buiten om samen met de fotograaf de pikante foto te schieten. Op de foto doen ze alsof Toni een blowjob aan Gareth geeft. What? Ja echt!

Rapporteren

“De foto was het idee van ons allebei. We wilden gewoon een keer iets anders doen. Alleen de fotograaf wist er van. Toen we het hem vertelden, vond hij het hilarisch. Hij vond het echt een leuk idee”, vertelt Gareth. De foto hielden ze in eerste instantie voor zichzelf, maar uiteindelijk besloten Gareth en Toni om de foto na de bruiloft via social media te delen. Maar niet iedereen vond het grappig… De post werd door meerdere mensen gerapporteerd, waardoor hij werd verwijderd. De reacties waren dan ook eerder negatief dan positief, maar volgens Gareth was de familie wel enthousiast.

Photo booth

Op hun bruiloft had het stel ook een photo booth gehuurd, maar de foto’s daarvan zullen niet op Facebook of andere social media-kanalen verschijnen. Volgens Metro UK durven de twee deze foto’s niet te plaatsen, omdat in de photo boot misschien nog wel ‘ergere’ dingen zijn gebeurd… Bekijk hier de foto.

Lees ook: Video: Auto scheurt trouwjurk doormidden

Bron: Metro UK Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook