Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Zoon Michael Jackson openhartig over vader

Het is alweer zeven jaar geleden dat de kinderen van de King of Pop hun beroemde vader verloren. De inmiddels 19-jarige Prince Michael is in een interview met de LA Times erg openhartig over zijn jeugd. “Mijn vader sprak tegen me als een volwassen persoon. Zo vertelde hij ons dat we maskers op moesten, zodat we ons eigen leven konden opbouwen”. Na de dood van zijn vader heeft hij een erg zware tijd gehad. “We werden met van alles gebombardeerd. Van seksschandalen tot beschuldigingen van kindermisbruik”. Prince Michael heeft die tijd dan ook als een shock ervaren, maar vertelt dat het nu goed met met hem gaat. “We hebben ermee leren omgaan”, aldus Michael’s oudste zoon.

Tori Spelling diep in de schulden

Terwijl de actrice in verwachting is van haar vijfde kind, zou ze veel zorgen aan haar hoofd hebben. Tori zou enorm diep in de schulden zitten. Naast een schuld van ongeveer een kwart miljoen bij de belastingdienst, zouden er ook nog flinke schulden zijn gemaakt bij een creditcardmaatschappij. In 2013 bracht de blondine haar autobiografie uit, waarin stond dat ze kampte met een ‘shopprobleempje’. Het lijkt er nu op dat het ‘probleempje’ steeds groter aan het worden is.

Jennifer Lopez post sexy selfie

Kim Kardashian is al lang niet meer de enige die sexy selfies van zichzelf op Instagram plaatst, want ook de 47-jarige zangeres Jennifer Lopez deinst niet terug voor een pikant kiekje op social media. De zangeres maakte een foto van zichzelf, waarin ze enkel in een bodysuit gehuld is. Jennifer laat niks aan de verbeelding over en laat hiermee zien nog steeds hartstikke fit én sexy te zijn. Ook schrijft ze nog iets toepasselijks bij de foto: “Houd eerst van jezelf”. En zo is dat!

Bron: Telegraaf, RTL Nieuws Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook