Zorgen om zoontje Michael Bublé

Michael Bublé annuleerde al zijn afspraken voor deze week. Zo zou hij onder andere een bezoek brengen aan RTL Late Night...

Lees ook

Michael Bublé annuleerde al zijn afspraken voor deze week. Zo zou hij onder andere een bezoek brengen aan RTL Late Night, maar ook die werd afgezegd. De reden was tot nu toe nog onbekend, maar volgens de Argentijnse media zou het alles te maken hebben met de gezondheid van zijn zoon Noah.

Trots

Gisteren publiceerde het homoblad PrideSource nog een interview met de zanger. Daarin vertelt hij met veel trots over zijn twee kinderen Noah en Elias. “Mijn doel in het leven is dat zij mooie, gelukkige mensen zijn”, vertelt de trotse vader. Maar nog geen 24 uur later, komt er veel minder leuks nieuws naar buiten.

Behandeling

Zo zouden de Canadese zanger en zijn Argentijnse vrouw Luisana samen met hun zoon Noah naar de Verenigde Staten zijn afgereisd, omdat er volgens de Argentijnse krant La Nacion en de Amerikaanse Perez Hilton kanker bij hun zoon Noah zou zijn ontdekt. De ouders zouden hun zoon direct willen laten behandelen en dit zou volgens de media dan ook de reden zijn dat Michael al zijn verplichtingen heeft afgezegd.

Bron: RTL Nieuws Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook