Verschrikkelijk: Zoontje Michael Bublé heeft kanker

Michael Bublé annuleerde al zijn afspraken voor deze week. Zo zou hij onder andere een bezoek brengen aan RTL Late Night...

Lees ook

Michael Bublé annuleerde al zijn afspraken voor deze week. Zo zou hij onder andere een bezoek brengen aan RTL Late Night, maar ook die werd afgezegd. De reden was tot nu toe onbekend, totdat Argentijnse media vandaag schreven dat zijn zoontje Noah gediagnosticeerd werd met kanker. Er werd vanuit de zanger echter niks bevestigd, tot nu.

Verschrikkelijk

Op Facebook bevestigt het koppel, Michael en zijn vrouw Luisana, het verschrikkelijke nieuws: “We zijn kapot van de kankerdiagnose van onze oudste zoon die momenteel wordt behandeld in de Verenigde Staten. We hebben altijd veel gepraat over hoe belangrijk familie is en hoeveel we van onze kinderen houden. Luisana en ik zullen al onze tijd en aandacht nu richten op Noah om hem te helpen beter te worden. Onze professionele activiteiten komen daarom voor nu te vervallen. Tijdens deze moeilijke tijd vragen we jullie om voor hem te bidden en onze privacy te respecteren. We hebben nog een lange weg te gaan en hopen dat we met support van onze familie, vrienden, fans over de hele wereld en ons vertrouwen in god deze strijd kunnen winnen.”

Trots

Gisteren publiceerde het blad PrideSource nog een interview met de zanger. Daarin vertelt hij met veel trots over zijn twee kinderen Noah en Elias. “Mijn doel in het leven is dat zij mooie, gelukkige mensen zijn”, vertelde de vader. Nog geen 24 uur later publiceerde de Argentijnse krant La Nacion en de Amerikaanse Perez Hilton het verdrietige nieuws.

Bron: The Mirror

Laatste nieuws

Zie ook