Playboy-model Dani Mathers flink onder vuur

Het 29-jarige Playboy-model Dani Mathers ligt flink onder vuur. Het fotomodel is aangeklaagd, omdat ze stiekem een foto...

Lees ook

Het 29-jarige Playboy-model Dani Mathers ligt flink onder vuur. Het fotomodel is aangeklaagd, omdat ze stiekem een foto maakte in de kleedkamer van een sportschool in Los Angeles. Ze fotografeerde een 70-jarige naakte vrouw en dat wordt haar niet ter harte genomen.

Snapchat

Het gebeuren vond in juli dit jaar plaats en sindsdien krijgt het model ladingen kritiek over zich heen. Dani deelde de foto van de vrouw via Snapchat met de buitenwereld en schreef: “Dit had ik liever niet gezien en jullie ook niet”. Niet lang daarna werd het model overspoeld met kritiek. En ook al bood Dani direct haar excuses aan en verwijderde ze de foto, het kwaad was al geschied. De sportschool waar de blondine de foto maakte, trok per direct haar lidmaatschap in en deed aangifte bij de politie. Door Dani’s actie heeft ze de privacy van de oudere vrouw aangetast en daar komt ze niet zomaar mee weg.

Straf

Het zou zelfs kunnen dat de 29-jarige veroordeeld wordt tot zes maanden gevangenisstraf én een boete van 1.000 dollar. Dani zelf schreef op Twitter: “Het spijt me voor wat ik heb gedaan… Ik moet nu wat tijd voor mezelf nemen en mijn verantwoordelijkheid nemen voor deze verschrikkelijke actie”. Ook beweert ze dat ze de foto per ongeluk heeft gedeeld en ze weet dat het verkeerd is om iemands lichaam belachelijk te maken. Of dat Dani’s excuses haar gaan helpen, is nog maar de vraag. Voorlopig is het nog even afwachten voor het model.

Lees ook: Ophef om babyfoto van Coco Austin

Bron: AD Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook