Is deze fout in Clueless jou ooit opgevallen?

De populaire Cher Horowitz in Clueless heeft het allemaal: ze is de populairste en meest modebewuste meid op school...

Lees ook

De populaire Cher Horowitz in Clueless heeft het allemaal: ze is de populairste en meest modebewuste meid op school, heeft een rijke familie, doet het goed op school én heeft ook nog eens heel veel vrienden. Maar één ding heeft waarschijnlijk iedereen over het hoofd gezien.

Cijferlijst

Want hoewel we de blondine alleen maar kennen als Cher Horowitz, lijken de producers van de film er tijdens de opnames nog niet helemaal uit te zijn. Wanneer Cher haar cijferlijst aan haar vader laat zien, blijkt dat Cher een hele andere achternaam op haar rapport heeft staan.

Foutje

Op de video hieronder is het wat moeilijk te zien, maar als je heel goed kijkt zie je toch echt ‘Cher Hamilton’ staan. Je zou denken dat het een foutje is, maar ook haar vader ontvangt op een gegeven moment een envelop met daarop ‘Melvin Hamilton’. Het ziet ernaar uit dat de productie van de populaire film op het laatste moment de achternaam van de familie heeft veranderd. Alleen waren ze vergeten om het ook in de kleinste details aan te passen. Foei!

Lees ook: Er schuilt veel meer achter deze Pretty Little Liars-foto dan je denkt

Bron: Cosmopolitan UK Beeld: YouTube, Clueless

Laatste nieuws

Zie ook