Jamie Lynn Spears lijkt steeds meer op haar zus

Jamie Lynn Spears is het kleinere zusje van Britney Spears. En hoewel haar zus wereldwijk bekend is, bleef Jamie Lynn to...

Lees ook

Jamie Lynn Spears is het kleinere zusje van Britney Spears. En hoewel haar zus wereldwijk bekend is, bleef Jamie Lynn toch altijd een beetje in haar schaduw staan. Toch is de inmiddels 25-jarige blondine niet onbekend in de world of fame en begint ze ook qua uiterlijk steeds meer op haar oudere zus te lijken.

Carrière

Zo werd ze bekend door Zoey 101 en All That, twee series op Nickelodeon. Ook is niet alleen Britney de enige in het gezin Spears die haar zinnen op een muzikale carrière zette. Jamie Lynn is al vanaf vroeger bezig met muziek, dans en optreden.

Gezin

Maar een echte grote carrière als haar zus, zat er voor haar niet in. Jamie Lynn werd op 16-jarige leeftijd zwanger van dochter Maddie Briann Aldridge. De relatie met haar toenmalige vriend liep ruim een jaar later op de klippen en voor het grootste deel moest ze het ouderschap in haar eentje zien te redden. Inmiddels is ze dolgelukkig met Jamie Watson, met wie ze twee jaar geleden in het huwelijksbootje stapte. En ook lijkt ze haar muzikale carrière weer te willen oppakken. Zo zong ze in 2013 nog samen met haar zus de single ‘Chillin’ With You’. Aan liefde en geluk komt Jamie Lynn in ieder geval niks tekort, nu die succesvolle carrière nog.

Lees ook: Dansers voorkomen nipslip bij Britney Spears

Bron: OK!, US Weekly Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook