Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Bobbi Eden viert kraamfeest voor baby Brandon Ray

De blondine en hubby Mark Laurenz mochten een paar weken geleden eindelijk hun zoon Brandon Ray in de armen sluiten. Het tweetal is dan ook apetrots op hun kleine spruit en delen dan ook de hele dag door foto’s op Instagram. Dit weekend was het tijd voor een kraamfeest en daar horen natuurlijk ook cadeaus bij. Het gezin werd dan ook overladen met cadeautjes, alleen lijkt de kleine Brandon weinig mee te krijgen van al het gefeest.

Mariah Carey wijst aanbod van 6 miljoen af

De wereldster zou van haar ex-verloofde James Packer een aanbod hebben gekregen van 6 miljoen dollar per jaar. Volgens TMZ vindt Mariah dit niet genoeg en zou ze 50 miljoen dollar eisen. Deze bizarre eis komt voort uit de opvallende huwelijkse voorwaarden. Zo zou de mommy of two elk huwelijksjaar 50 miljoen dollar krijgen, een ongelimiteerde creditcard, een eigen privéjet én zou hij haar ook nog eens blij maken met dure kledingstukken. En dat vooruitzicht laat de diva zich natuurlijk niet afnemen.

Het tweede boek van Fajah Lourens komt bijna uit

De fitnessgoeroe werd met haar eerste boek ‘Killerbody dieet: slank in 12 weken’ in één klap succesvol. De voormalige actrice laat het daar niet bij zitten, want er zitten nog veel meer goede fitness- en voedingstips in haar. Op Instagram maakt ze dan ook bekend dat haar boek ‘Killerbody Part 2’ er heel snel aan zit te komen. Dit boek telt meer dan 100 snelle recepten en ook geeft Fajah tips hoe je het beste je gewenste gewicht vast kunt blijven houden.

Bron: Weekend, Telegraaf, AD Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook