Drew Barrymore verschijnt 10 kilo lichter op rode loper

Drew Barrymore showde dit weekend haar nieuwe home collectie tijdens een evenement en deed op de rode loper een opvallen...

Drew Barrymore showde dit weekend haar nieuwe home collectie tijdens een evenement en deed op de rode loper een opvallende onthulling. De actrice liet namelijk weten dat ze behoorlijk wat kilo’s lichter is na het volgen van een dieet. Iets wat goed te zien is op de before en after foto’s.

Afgevallen

De blondine droeg een lange, zwarte off-shoulder jurk voor de gelegenheid en straalde op de rode loper. Daar vertelde ze Us Weekly openhartig dat ze bijna 10 kilo is afgevallen. “Ik woog ongeveer 65 kilo en nu weeg ik 56 kilo”, aldus de actrice. Om dat te bereiken, heeft Drew de methodes van voedingsdeskundige Kimberly Snyder gebruikt. Het enige verschil is dat de actrice zo nu en dan wat kip of vis toevoegde. aangezien Kimberly’s recepten vaak vegetarisch of veganistisch zijn.

Hoewel Drew nu goed in haar vel zit en blij is met het resultaat, waren sommige momenten ook lastig. Zo vertelt ze: “Ik was zeer gedisciplineerd, maar alles wat ik deed was huilen en dromen over pizza.” Benieuwd naar de before & after foto’s? Je ziet ze hieronder:

Lees ook: Afgevallen Tara Reid in pikant Halloween-pakje

Bron: HollywoodLife, Beeld: Getty

Laatste nieuws