Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Ko...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Audrina Patridge getrouwd met grote liefde

De realityster trad afgelopen weekend met haar grote liefde Corey Bohan in het huwelijksbootje. Het bruidspaar is al sinds 2008 samen en werden een paar maanden geleden ouders van hun dochter Kirra Max. De twee trouwden op Hawaii en werden omringd door ongeveer 130 gasten. Audrina en haar kersverse hubby wilden het ‘intiem’ houden en hebben om die reden dan ook niemand van The Hills uitgenodigd. “We hebben alleen de vrienden uitgenodigd die er het afgelopen jaar voor ons waren en die er voor ons zijn de komende dertig jaar. Niemand van The Hills voldeed daaraan”, aldus Audrina.

Shawn Mendes verslaat Justin Bieber

Al zes jaar lang gaat Justin Bieber er met de award ‘Beste mannelijke artiest’ vandoor, maar daar kwam gisterenavond een einde aan. Zijn landgenoot Shawn Mendes won dit jaar de award tijdens de MTV EMA in Rotterdam en versloeg daarmee grote namen als Calvin Harris, The Weeknd en Drake.

Betekent dit dat Pretty Little Liars slecht afloopt?

Alle fans van Pretty Little Liars kunnen niet wachten totdat het april is, want dan begint het allerlaatste seizoen van de populaire serie. Marlene King, de vrouw achter de serie, onthulde laatst al dat in seizoen 7 alle vragen worden beantwoord. Maar omdat april nog aardig ver weg ligt, stuurt Marlene er af en toe wat mysterieuze tweets uit. Hierdoor maakt ze het extra spannend, want wat betekent dit nou allemaal. Gisterenavond deelde ze op Instagram een foto van het klaslokaal van Alison. Op het schoolbord staat geschreven: “Er zijn geen happy endings. Het einde van iets is altijd het verdrietigst. Geef me dan maar een leuk middenstuk en een goed begin”. Hmmm, wat heeft dit te betekenen Marlene?

Bron: Telegraaf, RTL Nieuws, Hollywood Life Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook