Pretty Little Liars-ster Troian Bellisario had anorexia

Troian Bellisario werd in één klap bekend met haar rol als Spencer Hastings in de populaire serie Pretty Little Liars. M...

Lees ook

Troian Bellisario werd in één klap bekend met haar rol als Spencer Hastings in de populaire serie Pretty Little Liars. Maar naast al het succes, heeft de actrice ook moeilijke tijden gekend.

Strijd

Op Instagram staat Troian stil bij de ziekte anorexia. De Pretty Little Liars-ster is erg openhartig over de slopende strijd die ze met de ziekte had. In de video legt ze uit hoe erg het haar beïnvloed heeft. “Je blijft doen alsof het goed met je gaat, terwijl je jezelf langzaam kapot maakt”, vertelt ze. Wanneer de interviewer aan haar vraagt waarom ze dit onderwerp zo belangrijk vindt, vooral omdat de verkiezingen er aan zitten te komen, antwoordt Troian: “Ik wil meegeven dat iedereen dezelfde kans heeft op een behandeling als ik die had. Ik vind dat we de regering bewust moeten maken om te investeren in dit soort behandelingen.”

Gelijkenis

De actrice kampte ook in de serie met psychische aandoeningen en volgens haar waren er op dat moment dan ook veel gelijkenissen tussen haar en haar karakter Spencer. Vandaag de dag voelt Troian zich beter en gezonder dan ooit en is ze verloofd met Suits-acteur Patrick J. Adams.

Lees ook: Betekent dit dat Pretty Little Liars slecht afloopt?

Bron: Hollywood Life Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook