Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Ba...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

Doutzen en Sunnery delen zoete foto’s
Exact zes jaar geleden gaven topmodel Doutzen Kroes en dj Sunnery James elkaar het jawoord. Ter ere van hun jubileum deelt het stel een reeks zoetsappige plaatjes met hun volgers. ‘Mijn vriend, mijn liefde en soulmate. Die persoon waar ik alles mee kan delen! Ik ben zo dankbaar dat ik vandaag zes jaar met je getrouwd ben’, schrijft de Friese schone bij een foto van haar en Sunnery.

‘Ik voel me gezegend dat ik mijn leven mag delen met deze geweldige vrouw. Vandaag vieren we dat we zes jaar getrouwd zijn. Ik hou zoveel van je mijn vriend, mijn soulmate, mijn soldaat’, schrijft de dj op zijn beurt op Instagram. Inmiddels heeft het stel twee kinderen. Zoontje Phyllon (5) en dochtertje Myllena (2).

Teen Mom Chelsea onthult geslacht baby
Het hoge woord is eruit! Teen Mom Chelsea Houska is in blijde verwachting van een zoon! Op de foto die ze op Instagram deelt, is een waslijn te zien waar jongenskleding aan hangt.

“It’s aaaaaaa….. BOY! Can’t wait to add a little man to our crazy crew!”, leest het bijschrift van de foto. Ook de vader in spé, Cole de Boer, deelt een foto met zijn volgers. “Introducing the most amazing man on the planet… our little sweetie”, schrijft hij erbij. Het wordt het eerste kindje voor Chelsea en Cole samen. Chelsea heeft al een dochter Aubree (7) uit een eerdere relatie.

Shannen Doherty steekt Michael Bublé een hart onder de riem
Zanger Michael Bublé kreeg afgelopen week een flinke klap te verwerken toen hij te horen kreeg dat zijn 3-jarige zoontje Noah kanker heeft. Actrice Shannen Doherty, die momenteel zelf strijdt tegen borstkanker, schrok enorm van het nieuws. ’Ik kan me eigenlijk geen voorstelling maken wat je als ouders doormaakt wanneer je zoiets hoort over je kind van drie,’ vertelt ze aan Entertainment Tonight. Shannen raadt Michael en zijn vrouw aan om zo positief mogelijk te blijven. ’Vertrouw je artsen en blijf geloven in een goede afloop.’

Yolanthe en Xess genieten van quality time
Tussen de opnames door geniet Yolanthe Cabau zoveel mogelijk van wat quality time met de 1-jarige Xess Xava. Gisteren speelden moeder en zoon in de speeltuin en sprongen ze samen op de schommel, wat een heel zoet beeld opleverde.

Daniëlle en Lange Frans zijn in de rouw
Verdrietig nieuws voor Lange Frans en zijn ex Daniëlle. Hun trouwe viervoeter Takkie is niet meer. Op Instagram laat Danielle weten hoe geliefd de tekkel was voor de familie.

Bron: AD, Telegraaf, RTL Shownieuws, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook