Grazia’s top 3. Best gelezen op maandag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Audrina Patridge getrouwd met grote liefde
De realityster trad afgelopen weekend met haar grote liefde Corey Bohan in het huwelijksbootje. Het bruidspaar is al sinds 2008 samen en werden een paar maanden geleden ouders van hun dochter Kirra Max. De twee trouwden op Hawaii en werden omringd door ongeveer 130 gasten. Audrina en haar kersverse hubby wilden het ‘intiem’ houden en hebben om die reden dan ook niemand van The Hills uitgenodigd.

2. Boek Judas ook groot nieuws voor presentatrice Miljuschka
Opeens werd het boek een dag voor de verkoop aangekondigd bij RTL Late Night: Judas van Astrid Holleeder. Het nieuws sloeg in als een bom en de eerste 80.000 exemplaren van de bestseller waren dan ook binnen een dag uitverkocht.

3. Pretty Little Liars-ster Troian Bellisario had anorexia
Troian Bellisario werd in één klap bekend met haar rol als Spencer Hastingsin de populaire serie Pretty Little Liars. Maar naast al het succes, heeft de actrice ook moeilijke tijden gekend.

Laatste nieuws

Zie ook