Prachtig: meisje draagt trouwjurk van overleden moeder

Als kinderen hun ouders op jonge leeftijd verliezen, kan het voor hen moeilijk zijn om mooie herinneringen aan hun dierb...

Lees ook

Als kinderen hun ouders op jonge leeftijd verliezen, kan het voor hen moeilijk zijn om mooie herinneringen aan hun dierbaren over te houden. Maar een moeder die gediagnosticeerd werd met een zeldzame vorm baarmoederhalskanker had daarom slechts één wens, en dat was dat haar dochter Nora (4) altijd mooie herinneringen aan haar zou houden.

Fotoshoot

Na de diagnose regelde Ambers vriendin en fotografe Heidi Spillane daarom een heel bijzondere fotoshoot voor haar dochter. Heidi besloot de kleine meid vast te leggen in de bruidsjurk van haar moeder. Op de prachtige plaatjes is te zien hoe Nora zich in haar moeders jurk heeft gehesen en de huwelijksfoto’s van haar ouders liet zien.

Moeilijk

Heidi gaf toe dat ze het wel moeilijk had met het schieten van de plaatjes, zo laat ze aan Metro UK weten: “Toen ik de ruimte binnenliep waar ik de foto’s zou maken en Nora daar op de stoel zag staan in haar moeders jurk, brak mijn hart. Ik ben toen maar snel foto’s gaan maken.”

“Dit is exact wat Amber wilde, haar dochter voelde zich die dag als een echte prinses. Toen ik thuiskwam om de foto’s te bewerken gingen er meerdere emoties door me heen “Ik lachte hardop, maar huilde ook net zo hard.” Benieuwd naar de foto’s? Je ziet ze hieronder.

Beeld: Instagram, iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook