Eerste foto van de trouwjurk van Audrina Patridge

Vanochtend werd bekend dat Audrina Patridge en haar grote liefde Corey Bohan elkaar dit weekend het jawoord gaven. De tw...

Lees ook

Vanochtend werd bekend dat Audrina Patridge en haar grote liefde Corey Bohan elkaar dit weekend het jawoord gaven. De twee deelden zelf niks op Instagram, maar E! News heeft een kiekje van de voormalige The Hills-ster inclusief haar trouwjurk weten te bemachtigen.

Aanzoek

Audrina werd een jaar geleden ten huwelijk gevraagd door haar grote liefde. “Toen het dessert werd geserveerd, zag ik alle obers en serveersters met hun telefoon staan en begon ik me af te vragen wat er allemaal aan de hand was. Toen zag ik een klein boxje bij het dessert staan en wist ik genoeg”, vertelt ze over het romantische aanzoek.

Ring

Het stel trouwde in het zonnige Hawaii en werd omringd door ongeveer 130 gasten. De jurk van Audrina is simpel, maar wel heel erg mooi. De realityster koos ervoor om haar haren los te dragen en droeg op het eerste gezicht alleen een armband. Maar het mooiste sieraad wat Audrina die dag droeg, kreeg ze natuurlijk door haar kersverse hubby om haar ring geschoven.

Lees ook: Audrina Patridge deelt schattige beelden van dochtertje

Bron: Brides Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook