Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Ko...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Miley Cyrus en Liam Hemsworth maken zeldzame verschijning

Ze zijn verloofd, maar worden zelden samen gespot. Miley en Liam verschenen dit weekend voor de verandering wel in het openbaar, bij de foto-expositie van een gezamenlijke vriend. In opvallende, kleurrijke outfits, dat ook nog! Ook de enorme verlovingsring die aan de vinger van de zangeres prijkt, blijkt niet onopgemerkt.

Angelina Jolie houdt voogdij over kinderen

Hoewel Brad Pitt de rechter verzocht om gezamenlijke voogdij over de zes kinderen die hij met Angelina Jolie heeft, blijven Maddox (15), Pax (12), Zahara (11), Shiloh (10) en de tweeling Knox en Vivienne (8) bij hun moeder. Een woordvoerder van de actrice heeft bekendgemaakt dat ze tot een overeenkomst over de voogdij zijn gekomen. “De kinderen blijven bij hun moeder en blijven therapeutische bezoeken ontvangen van hun vader. Dat is bepaald door de kinderbescherming.”

Chad Michael Murray verwacht tweede kind

Chad en zijn echtgenote Sarah Roemer worden ouders van een tweede kindje. Vorig jaar zomer kregen ze al een zoon. Vlak daarvoor waren ze stiekem in het huwelijksbootje gestapt.

Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook