De Kardashian Kompilatie

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan...

Lees ook

De Kardashians en Jenners: either you love ‘em or you hate ‘em. Maar zelfs als ze het bloed onder je nagels vandaan halen, wil je altijd weten wat ze weer hebben uitgevreten. Want ja, er is altijd wel wat aan de hand in Kardashian-land. Daarom de Kardashian Kompilatie!

Kylie Jenner heeft zangcarrière goed verborgen gehouden
Kylie Jenner is wat je noemt een multitalent. Van haar rol in Keeping Up With The Kardashians tot haar make-upimperium én de samenwerking met Puma; she does it all. Maar de 19-jarige Jenner-telg heeft één project wel heel goed verborgen weten te houden.

Flashback naar haar Glosses commercial (zie onderstaand) van de band Terror Jr. De groep bestaat uit Felix Snox, David Campa Benjamin en een vooralsnog onbekend persoon genaamd Lisa Terror die alleen bekend staat om haar roze lokken. Toen de soundtrack eenmaal uitkwam, kwam de geruchtenmolen op gang en werd gespeculeerd dat Lisa Terror niemand minder dan de jongste Jenner telg is. Kylie ontkende dit gerucht hoog en laag, maar nieuwe gegevens doen anders vermoeden.

Uit nieuwe details van de American Society of Composers, Authors and Publishers blijkt dat Kylie Jenner wel is gecredit als vocalist op de lijst van mensen die meewerkten aan het nummer én dus ook deel maakt van de groep.

Blac Chyna post poedelnaakte selfie
De hoogzwangere Blac Chyna kan elk moment bevallen. Op 16 november om precies te zijn. De realityster kan niet wachten om haar oude figuur weer terug te krijgen. Voor wat extra motivatie post Blac een poedelnaakte selfie op Instagram. ‘Soon’, leest het bijschrift.

Kendall Jenner roept mensen op te gaan stemmen
Vandaag kiezen de Amerikanen wie hun nieuwe president wordt. Het is een blijft een nek aan nek race tussen Donald Trump en Hillary Clinton. Om zoveel mogelijk mensen naar het stemhokje te krijgen, bundelen de celebs hun krachten. Waaronder Kendall Jenner die mensen nogmaals oproept te stemmen.

Bron: Fashicon, Telegraaf, People, Us Weekly, Instagram, Beeld: Instagram

Laatste nieuws

Zie ook