Met deze McDonald’s hack kun je geld besparen

Een hap bij de McDonald’s kost je vaak niet veel meer dan een tientje per persoon. Toch onthult Daily Mail hoe je de mee...

Lees ook

Een hap bij de McDonald’s kost je vaak niet veel meer dan een tientje per persoon. Toch onthult Daily Mail hoe je de meest populaire burger nog goedkoper kan scoren dan-ie al is.

Besparen

Een Big Mac voor de prijs van een cheeseburger?

Bestel een dubbele cheeseburger en vraagt of ze de ketchup of mosterd vervangen door big mac saus en wat sla. Dan is je burger precies hetzelfde als een big mac, maar dan zonder het broodje wat normaal gesproken tussen de twee burgers in ligt. Zit je echt met hoge nood te wachten op je salaris, maar moet en zal je toch naar de Maccie? Dan kun je het ook gewoon met de normale cheeseburger proberen om zo nog meer te besparen.

Secret menu

Maar dat is niet het enige leuke aan de fastfood-keten, want ze hebben dus allerlei producten die niet op de normale ‘kaart’ staan. Denk aan een McChicken en Filet-o-Fish samen op een broodje of een milkshake die bestaat uit drie verschillende smaken. Of deze ook in Nederland verkrijgbaar zijn, is nog maar de vraag… Maar, je kan het natuurlijk altijd proberen!

Bron: Daily Mail Beeld: Istock

Laatste nieuws

Zie ook