Guilty pleasure: Wat je tóch wil weten

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Aman...

Lees ook

Lekker smullen met je dagelijkse dosis guilty pleasure! Van de Geordie Shore-cast tot Dave Roelvink, Barbie en Amanda Balk; elke dag zetten wij de meest grappige, opvallende en semi-interessante showbizz-nieuwtjes voor je op een rijtje. Heerlijk, toch?

André Hazes laat zich fotograferen met zoon
De zanger is maar wat trots op zijn pasgeboren zoon. De trotse vader deelde op social media al meerdere kiekjes van André III, maar deze is toch wel heel bijzonder. André liet zich samen met zijn zoon fotograferen door Lisette Lubbers. De fotografe had eerder ook al bekende baby’s als Xess Xava en Brandon Ray voor haar lens. Maar dat ze nu André en Andre III voor haar camera had, maakt haar wel heel erg trots. Zo schrijft ze: “Zo trots op dit prachtige plaatje van André Hazes met mini André”. Het kiekje is dan ook wel heel erg mooi!

Amal Clooney is de ‘zuipende vrienden’ van haar man zat

Mr. & Mrs. Clooney zouden steeds minder samen uitgaan. Zo zou Amal de zuipende vrienden van George meer dan zat zijn, waaronder de 66-jarige acteur Bill Murray. Radar Online meldt dat Amal de acteur niet kan uitstaan. Ook de geliefde van model Cindy Crawford zou de irritaties bij Mrs. Clooney flink opwekken. Amal zou het liefst willen dat George een normaal leven zonder al zijn dronken vrienden zou hebben. Oei!

Rose Betram showt eigen kledinglijn
De krullenbol is een samenwerking aangegaan met het modemerk Manière de Voir . Rose deelt nu op Instagram een look uit de lijn MDVxRoseBetram. De look bestaat uit een nudekleurig setje van suède met gevlochten details. Hebben? De kleding is te koop via de website van Manière de Voir.

Ex-vriendin Justin Bieber zwanger
Jayde Pierce verwacht haar eerste kindje met rapper Mike Dixon. De 21-jarige is inmiddels zes maanden zwanger. En hoewel het niet helemaal gepland was, is ze er wel heel erg blij mee. Zo schrijft ze op Instagram: “We zijn zo blij dat we eindelijk kunnen delen dat we een baby verwachten. Ik kan het nog steeds niet geloven dat ik met de liefde van mijn leven een nieuwe leven heb gemaakt dat in mij groeit. Het is de moeilijkste tijd, maar ook een van de beste van mijn leven tot nu toe. Kleine baby, we kunnen niet wachten totdat we je kunnen ontmoeten en we houden heel veel van je”.

Bron: Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook