Patricia Paay vertelt over haar ‘grote’ dag

Vorige week werd bekend dat Patricia Paay in het geheim getrouwd is met haar liefde Robbert Hinfelaar. Christina Curry,...

Lees ook

Vorige week werd bekend dat Patricia Paay in het geheim getrouwd is met haar liefde Robbert Hinfelaar. Christina Curry, de dochter van La Paay, plaatste de foto’s toen op Instagram, maar nu vertelt ook Patricia zelf alles over het huwelijk.

Altaar

Ondanks dat de twee ongeveer een halfjaar samen zijn, hebben ze totaal geen twijfels aan hun liefde voor elkaar. In Story vertelt ze: “Ik zit in de herfst van mijn leven en als er dan een man op mijn pad komt die zo van mij houdt en op wie ik ook enorm verliefd ben, dan is er toch geen reden om niet te trouwen?!”. De 67-jarige blondine heeft de stap naar het altaar dus gemaakt, maar deed dit wel buiten de camera’s om. En dat wekte toch wat argwaan bij de Nederlandse paparazzi.

Media

Normaal gesproken houdt Patricia van de camera’s, maar dit belangrijke moment besloten ze buiten alle media te doen. Zo liet de 35 jaar jongere hubby eerder al aan Show weten niets met de camera’s te hebben. “Eigenlijk met heel die showbizz eromheen niet”, aldus Robbert. De plechtigheid werd dus alleen met wat familieleden erbij gedaan. Alleen ontbraken daar wel twee belangrijke personen voor Patricia, namelijk haar ouders. “Ik had mijn ouders er graag bij gehad, maar ze zijn te oud om te reizen”.

Toch gaat het kersverse echtpaar nog wel een groot feest geven. “Straks, wanneer Robbert en ik in januari nóg een keer ons jawoord geven, zullen we groots uitpakken. De kleding, het feest, de gasten, ik kan niet wachten!”, aldus Patricia.

Lees ook: Het ‘geheime’ beroep van Patricia Paay’s vriend onthuld

Bron: Show Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook