Man wordt internetsensatie nadat hij tijdens de verkiezingen ten val komt

Voor heel Amerika was het een zenuwslopende dag; de stemmen zouden immers bepalen wie zich de nieuwe president van Ameri...

Lees ook

Voor heel Amerika was het een zenuwslopende dag; de stemmen zouden immers bepalen wie zich de nieuwe president van Amerika mocht noemen. Toch was er een Amerikaanse burger die de stembussen níet wist te halen en nu al het ‘hoogtepunt’ van de verkiezingen wordt genoemd.

Oeps!

De man bezocht de Democracy Plaza in het Rockefeller Center om zijn stem uit te brengen. Op dat moment werd net de tussenstand van de staat Arkansas gefilmd. De man liep nog niet langs de journaliste of hij struikelde en maakte een flinke smakkert… Vóór de camera. Dat kon voor veel kijkers niet onopgemerkt blijven en al snel werden hilarische tweets de wereld ingestuurd.

“Deze kerel die live op tv valt is het voorbeeld van hoe wij ons allemaal voelen”, schreef een teleurgestelde Bob. Of alle spotlights op de Clinton vs Trump battle gericht stonden? Nee hoor. “Deze man is het hoogtepunt van de verkiezingen,” vond Rachel. “De man die live op tv viel zorgde ervoor dat ik me even kon ontspannen, nét wat ik nodig had”, schreef de zenuwachtige Leah.

Lees ook: Sterren reageren geschokt op overwinning Trump

Bron: People, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook