Brad Pitt na lange tijd weer in het openbaar gespot

Het nieuws dat Brad Pitt en Angelina Jolie gingen scheiden, sloeg vorige maand in als een bom. De acteur is sindsdien ni...

Lees ook

Het nieuws dat Brad Pitt en Angelina Jolie gingen scheiden, sloeg vorige maand in als een bom. De acteur is sindsdien niet meer buiten gespot, maar daar kwam gisteren verandering in.

Film

Brad was namelijk te zien bij een privévertoning van de film Moonlight. De acteur is één van de producenten van de nieuwe film en kwam samen met zijn goede vriendin Julia Roberts. Volgens E! News hadden de twee acteurs het erg gezellig met elkaar en glimlachten ze breed naar de camera. Brad en Julia zijn al jarenlang vrienden van elkaar en hadden het dan ook zichtbaar naar hun zin.

Zorgen

Ondanks zijn vrolijke uitstraling, maken veel mensen zich toch zorgen om de acteur. Brad zou er volgens zijn fans slecht uitzien en daarmee werd vooral op zijn afnemende gewicht gedoeld. Deze week werd bekend dat zijn ex-vrouw Angelina Jolie de volledige voogdij over hun kinderen krijgt. Toch zou de strijd van Brad nog niet voorbij zijn, want volgens een anonieme bron zou de regeling niet definitief zijn, zo meldt USA Today.

Lees ook: ‘Brad Pitt mag kinderen na lange tijd weer zien’

Bron: The Mirror, Telegraaf Beeld: Instagram, ANP

Laatste nieuws

Zie ook