Vrouw valt ruim 100 kilo af, maar is nog steeds ontevreden over nieuwe figuur

Celia Shroder – moeder van vier – werd haar hele leven lang gepest om haar volle figuur. Maar toen de weegschaal bijna 2...

Lees ook

Celia Shroder – moeder van vier – werd haar hele leven lang gepest om haar volle figuur. Maar toen de weegschaal bijna 200 kilo aantikte, wist ze dat ze er wat aan moest doen.

Kaarsvet

“De overtollige huid zorgde ervoor dat het steeds moeilijker werd om te sporten. Ik had continu last van infecties en huiduitslag. Ik voelde me er ellendig door.” Na vele mislukte dieetpogingen en aanhoudende gezondheidsproblemen, kreeg ze vijf jaar geleden een maagverkleining. De 32-jarige vrouw viel in een korte tijd ruim honderd kilo af, maar was nog steeds niet tevreden met haar lichaam. “Ik schaamde me dood. Mijn lichaam leek net een kaars waar al het kaarsvet vanaf droop.”

Overtollige huid

Drie maanden geleden ging ze onder het mes om de overtollige huid weg te halen. Celia weegt nu 75 kilo en zit voor het eerst in haar leven lekker in haar vel. “Ik wilde me goed voelen, omdat ik zoveel was afgevallen. Maar door de overtollige huid, haatte het ik hoe ik eruit zag en vermeed het liefst alle spiegels. Nu ben ik een stuk gelukkiger én zelfverzekerder.”

Benieuwd naar de indrukwekkende voor- en nafoto’s? Je ziet ze HIER.

Lees ook: Vrouw verliest ruim de helft van haar gewicht en is nu onherkenbaar

Bron: Daily Mail, Beeld: iStockphoto

Laatste nieuws

Zie ook