Nieuwe ontwikkelingen in mishandelingszaak Brad Pitt

De scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie gaat niet onopgemerkt voorbij en er komt steeds meer sleaze and dirt boven...

Lees ook

De scheiding van Brad Pitt en Angelina Jolie gaat niet onopgemerkt voorbij en er komt steeds meer sleaze and dirt boven water over hun huwelijk. Alle schandalen hebben ongeveer de revue gepasseerd, maar het nieuws dat Brad werd verdacht van kindermishandeling was toch wel de kers op de taart.

Mishandeling

De politie van Los Angeles startte twee maanden geleden met de kinderbescherming een onderzoek naar de vermeende mishandeling door Pitt. Brad zou eind september volledig door het lint zijn gegaan, wist TMZ. Volgens bronnen was de acteur dronken aan boord van een privéjet en zou hij zowel verbaal, als fysiek agressief zijn geweest tegen zijn 15-jarige zoon Maddox. Zelfs na de landing kwam de Hollywoodster niet tot bedaren en probeerde hij de landingsbaan te ontvluchten in een van de brandstofwagens. Dit incident was – naar verluidt – voor Angelina de druppel die de emmer deed overlopen.

Onschuldig

Het onderzoek is inmiddels afgerond en het oordeel van de kinderbescherming van Los Angeles is dat de acteur zich niet schuldig heeft gemaakt aan mishandelingen, weet entertainmentwebsite TMZ. Het incident werd zorgvuldig onderzocht door de kinderbescherming; zowel Brad en Angelina, als hun kinderen en andere ooggetuigen werden verhoord. Angelina zou gezegd hebben dat het geen op zichzelf staand incident was en dat Brad vaker agressief was tegenover zijn kinderen. De actrice heeft naar het schijnt nog meer stukken achter de hand die bewijzen dat Brad zijn kinderen wel degelijk iets heeft aangedaan. Althans, dat claimen bronnen dichtbij Jolie.

Co-ouderschap

Brad en Angelina zijn verwikkeld in een strijd om het ouderlijk gezag over hun kroost. De brunette wil, in tegenstelling tot Brad, geen co-ouderschap en heeft, volgens TMZ, de volledige voogdij over hun zes kinderen: Maddox (15), Pax (12), Shiloh (10), Zahara (11) en de tweeling Vivienne en Knox (8), gevraagd.

Enne, Brad Pitt werd deze week voor het eerst sinds de breuk in het openbaar gezien en zijn nieuwe appearance maakte de tongen flink los. Lees gauw verder.

Bron: TMZ, AD, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook