Waarom iedereen deze OPI nagellak droeg tijdens verkiezingen

De verkiezingen in Amerika zijn één groot spektakel. In tegenstelling tot in Nederland zijn de mensen daar heel actief a...

De verkiezingen in Amerika zijn één groot spektakel. In tegenstelling tot in Nederland zijn de mensen daar heel actief als het gaat om deze belangrijke beslissing. Zo ook de vrouwen die liever Hillary Clinton als president hadden gezien. En dat ze haar steunden, lieten ze op een bijzondere manier zien.

Steun

Ook qua kleding wordt er tijdens de verkiezingen flink uitgepakt en ookal verloor de vrouwelijke presidentskandidaat van haar tegenstander Donald Trump, Hillary’s aanhangers steunden haar onvoorwaardelijk. Zo werd er zelfs een bepaalde kleur nagellak gespot.

Een groot deel van Hillary’s aanhang steunde haar door hun nagels in de berry tint ‘Madam President’ van OPI te lakken. De kleur komt voort uit een samenwerking tussen het nagellakmerk en actrice Kerry Washington. Op Instagram showden de supporters van Hillary met trots hun nagels. Helaas heeft het de dames niet geholpen en zagen zij geheel onverwachts hun favoriet verslagen worden door haar tegenstander. Al hoewel, er bestaat nog een (kleine) kans dat ze tóch president wordt… Dat lees je hier.

Lees ook: Hillary Clinton spreekt voor het eerst na verliezen verkiezingen

Bron: PopSugar Beeld: Istock

Laatste nieuws