10-jarige zoon Donald Trump viral om verveelde blik

Terwijl Donald Trump in het midden van de nacht nog zijn moment nam om zijn supporters te bedanken tijdens zijn overwinn...

Lees ook

Terwijl Donald Trump in het midden van de nacht nog zijn moment nam om zijn supporters te bedanken tijdens zijn overwinningsspeech, stond zoon Barron Trump aan zijn zijde. Dat de 10-jarige jongen duidelijk meer zin had in zijn warme bedje dan de langdradige speech van zijn vader, moge duidelijk zijn.

Vermoeid

Hoewel pas in de late uurtjes bekend werd wie zich de nieuwe president van Amerika mocht noemen, moest er uiteraard ook nog tijd vrij worden gemaakt voor de belangrijke speech. Vrouw Melania en zoon Barron waren ook van de partij. “We gaan dromen over dingen voor ons land”, las Trump voor. In de tussentijd leek zijn zoon daadwerkelijk te staan dromen. Barron had zichtbaar moeite om nog wakker te blijven in het midden van de nacht. Terwijl de jongen naast zijn vader stond, probeerde hij wanhopig zijn ogen open te houden. Toch leek dit niet helemaal te lukken… Zijn rollende ogen werden door meerdere kijkers opgemerkt en al snel werd de uitdrukking op Barrons gezicht vergeleken met ‘hoe wij ons allemaal voelen’.

Lees ook: Epic fail! Zoon Donald Trump stemt ongeldig

Bron: Mirror, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook