Alles wat je moet weten over Donald Trumps jongste dochter Tiffany

Nu Donald Trump de president is van Amerika, zal ook zijn familie steeds meer op de voorgrond treden. Zijn vrouw Melania...

Lees ook

Nu Donald Trump de president is van Amerika, zal ook zijn familie steeds meer op de voorgrond treden. Zijn vrouw Melania en kinderen Donald Jr, Eric, Ivanka, Tiffany en Barron steunen hem dan ook onvoorwaardelijk. Toch zien en weten we het mist van de 22-jarige Tiffany. Ze belooft echter één van de meest besproken familieleden te worden. Hieronder wat weetjes over de blondine.

10 weetjes

1. Ze is de enige dochter van Donald Trump en zijn tweede vrouw Marla Maples en daarmee de jongere halfzus van Donald Jr, Eric en Ivanka. Haar moeder Marla is een bekende tv-persoonlijkheid en deed afgelopen seizoen mee aan Dancing with the Stars.

2. Ze is vernoemd naar het luxe Amerikaanse merk Tiffany & Co. Het merk is onder andere bekend van hun exclusieve sieraden.

3. De blondine is erg actief op Instagram. Zo heeft ze maar liefst 358.000 volgers. Toch is ze niet zo populair als haar oudere zus Ivanka. Zij heeft namelijk het grootste aantal volgers op Instagram: 1,5 miljoen volgers.

4. Tiffany heeft een relatie met de 21-jarige Ross Mechanic, zoon van een grote advocaat. Opvallend is dat het gezin, inclusief Ross, volgens de Amerikaanse media allemaal geregistreerd staan als democraten, terwijl de familie Trump republikeinen zijn. Volgens Daily Mail zou Ross in december vorig jaar zelfs de Facebookpagina van Hillary Clinton hebben geliked, maar bleek hij in mei dit jaar zijn like undone te hebben gemaakt.

5. Toen ze in 2014 student was, kwam haar single “Like a Bird” uit. In een interview met Oprah Winfrey gaf ze destijds aan dat ze daarmee wilde kijken of ze een muziekcarrière wilde opbouwen. Na die ene single bracht ze niks meer uit en leken haar ambities niet meer bij het zingen te liggen.

6. Ze is een echte beauty met brains, want net als haar vader, broers en zus studeerde ze af aan de Universiteit van Pennsylvania, een Ivy League-universiteit.

7. De jongste vrouwelijke Trump van het gezin liep in 2011 stage bij het Amerikaanse modetijdschrift Vogue. Ook liep ze in een modeshow van haar goede vriend én ontwerper Andrew Warren.

8. In een interview met Fox & Friends gaf haar vader toe dat hij op al zijn kinderen trots is, maar op Tiffany net wat minder. De reden? Zijn andere kinderen hebben ieder al een carrière en Tiffany is net klaar met school, dus moet ze zich nog bewijzen volgens de nieuwe president.

9. Ze heeft een goede band met 12 jaar oudere zus Ivanka. Dankzij haar kreeg ze onder andere de kans om stage te lopen bij Vogue. De twee dochters van Trump zijn beste vriendinnen en Tiffany is dan ook dol op haar neefjes en nichtje.

10. Haar vader was bijna te laat bij haar geboorte. Tiffany’s moeder Marla was in Palm Beach toen haar weeën begonnen. Toen Donald, die in New York was, door zijn inmiddels ex-vrouw werd gebeld, reageerde hij volgens Radar Online met de woorden: “Oke schat, haast je naar huis”. Hij hing op en sliep weer verder, waardoor Marla hem door zijn PR agent wakker liet wakker en naar Palm Beach liet vliegen. Zes uur later was daar dan eindelijk de geboorte van Tiffany Ariana Trump.

Lees ook: 8 Dingen die je moet weten over de nieuwe First Lady

Bron: Heavy, Radar Online, Daily Mail, The Week Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook