Onthuld: Wat de stylisten van celebs bij Zara kopen

Hoewel de stylisten van celebs toegang hebben tot de duurste designer-items van de grootste modehuizen, zijn ze ook fan...

Hoewel de stylisten van celebs toegang hebben tot de duurste designer-items van de grootste modehuizen, zijn ze ook fan van betaalbare merken. Zo koos Monica Rose voor een H&M-top voor Gigi Hadid en werd Selena Gomezthanks to Christian Classen – meerdere keren in American Apparel gespot. Toch is er één merk dat er voor de meeste stylisten uitspringt – en waar wij ook allemaal dol op zijn.

Zara

“Ik ben gek op Zara, omdat het een voorbeeld van ‘snelle’ mode is, maar een langere levensduur heeft dan kledingstukken van andere high street winkels”, zegt Cher Coulter, de stylist wie onder andere Rosie Huntington-Whiteley tot haar klanten mag rekenen. Waar het bij de grote modehuizen om een seizoen draait, blijven de items van Zara een langere tijd populair.

Ook stylist Warren Alfie Baker is fan. “Ik koop graag dingen bij de Trend-collectie van Zara. Er zijn zoveel statement items die elke casual look kunnen aankleden.” Lindsay Flores, de stylist van Halle Berry, zoekt het meer op bij specifieke kledingstukken. “De skinny jeans van Zara zijn mijn geheime wapen. Ik ben ook dol op alle blazers en jassen.” Benieuwd wat de favorieten van de stylisten zijn? Je ziet het hieronder.

Lees ook: Is dit het populairste Zara-item ooit?

Zara Stoere Jas €99,95

Zara Fluwelen Vest €79,95

Zara Geruite Wollen Blazer €59,95

Zara Minirok €29,95

Zara Fluwelen Jack €89,95

Zara Body Met Bloemenprint €29,95

Zara Jegging €25,95

Zara Denim Essentials Fits Broek €19,95

Zara Jegging €19,95

Bron: Who What Wear, Beeld: iStock

Laatste nieuws