Toen & nu: De jongens van B-Brave zijn volwassen

Het is alweer drie jaar geleden dat de jongens van B-Brave de finale van X-Factor wisten te halen. Dat ze...

Lees ook

Het is alweer drie jaar geleden dat de jongens van B-Brave de finale van X-Factor wisten te halen. Dat ze met hun nummer Up niet met de hoofdprijs naar huis gingen – ze eindigden op de derde plek – weerhield de jongens er niet van om alsnog hun zangcarrière tot een groot succes te brengen. En of ze dat gelukt is!

B-Brave

Van een six pack hier tot een intiem kiekje daar; dat Kaj, Samuel, Cassius, Dioni en Jai niet meer zo klein zijn, moge duidelijk zijn. Maar niet alleen zijn de jongens qua looks het één en ander veranderd, ook wisten ze drie jaar later hun grootste hit One Night Stand te scoren. Niet alleen belandde het nummer in de Nederlandse top 50 én wisten ze platina te behalen, ook in de Amerikaanse US Viral Chart van Spotify doet-ie het goed.

Toch wist de groep heel wat tongen los te maken, aangezien het liedje over seks en vrouwen net iets anders was dan wat fans van de jongens gewend waren. “Als artiest moet je je ook blijven ontwikkelen. Dit was iets wat we heel graag wilden”, zegt Samuel in een interview met Metro. Maar daar blijft het niet bij. Onlangs wisten de jongens ook de titelsong van de opkomende film Onze Jongens binnen te slepen. Wederom lijkt er een groot succes rondom hun nieuwe hit Gooi Het Op Me te ontstaan. Enne, als we de jongens mogen geloven, zullen we nog veel van gaan ze horen.

Toen

Nu

Kaj van der Voort

Samuel Leijten

Cassius Verbond

Dioni Jurado-Gomez

Jai Wowor

Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook