Chantal Janzen: ‘Ik weet nog dat ik in tranen mijn moeder belde’

Chantal Janzen houdt niet van vreemdgaan en zou dat in haar huidige relatie dan ook niet doen. Maar dat is niet altijd z...

Lees ook

Chantal Janzen houdt niet van vreemdgaan en zou dat in haar huidige relatie dan ook niet doen. Maar dat is niet altijd zo geweest, vertelt ze in een interview met ELLE.

Smoorverliefd

“Ik weet dat er dingen kunnen gebeuren, dat dingen anders kunnen lopen dan gepland, maar ik wíl het gewoon niet. Mijn intentie is om monogaam te zijn, en ik vind eigenlijk ook dat dat gewoon zo hoort.” Eerder ging ze vreemd met Johnny de Mol.

“Het kwam ook meteen in de Story. Ik weet nog dat ik in tranen mijn moeder belde: Mam, ik heb er geloof ik een beetje een potje van gemaakt”, vertelt ze. “Ze kwam naar me toe en toen ze aanbelde had ze die Story al in haar handen. En een blik in haar ogen, zo van: ik weet alles al.” Ze vervolgt: “Maar goed, ik was smoorverliefd op Johnny.” Ze hadden drie jaar een relatie die eindigde in 2004.

Gelukkig

Inmiddels is ze dolgelukkig met haar grote liefde Marco Geeratz. Eind 2014 gaven ze elkaar na lange tijd dan eindelijk het jawoord. Onder andere Danie Bles, Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard, Jim Bakkum en zijn zwangere vrouw Bettina en Carlo Boszhard waren aanwezig op de bruiloft.

Lees ook: Chantal Janzen neemt moeilijk besluit

Bron: Nu.nl, Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook