Zien: De allereerste foto van Michelle Obama en Melania Trump

Gisteren was het dan eindelijk zover; the Obama’s met the Trumps. Niet alleen gingen Obama en upcoming pr...

Lees ook

Gisteren was het dan eindelijk zover; the Obama’s met the Trumps. Niet alleen gingen Obama en upcoming president Donald Trump met elkaar in gesprek, ook de First Lady’s hadden een onderonsje. En daarmee kwam dan ook eindelijk het langverwachte kiekje van Michelle Obama en Melania Trump.

Melania meets Michelle

Nog nooit had huize Obama de Trumps ontmoet, maar gisteren kwam daar verandering in. Donald en Melania Trump mochten op bezoek komen in het Witte Huis – een standaard traditie die bij elk nieuw presidentschap wordt voortgezet. Terwijl Obama en Trump de zaken over de toekomst bespraken, dronken Michelle en Melania samen een kopje thee. Iets wat misschien wel voor een ongemakkelijke situatie zorgde, aangezien er eerder ophef ontstond over de speech van Melania. Hoewel de nieuwe First Lady nauwelijks betrokken was bij de campagnes van haar man, gaf ze in juli toch haar eerste speech voor het grote publiek. Enne, de reden dat haar toespraak zo opviel, was omdat haar tekst verdacht veel weg had van de speech die Michelle in 2008 gaf.

Desondanks gedroegen beide vrouwen zich erg professioneel en gaf Michelle de nodige informatie door aan de nieuwe First Lady. Het onderonsje werd afgesloten met een privétour door het Witte Huis én het kiekje waar we zo lang op moesten wachten. Want ook al zouden Michelle en Melania naar verluidt niet goed met elkaar kunnen opschieten, aan een foto konden ze toch echt niet ontkomen. Je ziet-em *HIER*.

Lees ook: 8 Dingen die je moet weten over de nieuwe First Lady

Bron: The Washington Post, Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook