Vrouw wandelt bruiloft binnen met baby van bruidegom

Terwijl Ever Franco Rojas op het punt stond zijn grote liefde het ja-woord te geven, viel de 19-jarige Yeli Fernandez Lo...

Lees ook

Terwijl Ever Franco Rojas op het punt stond zijn grote liefde het ja-woord te geven, viel de 19-jarige Yeli Fernandez Lozano viel hun bruiloft binnen en verstoorde niet alleen het speciale moment, maar confronteerde de bruidegom ook met hun pasgeboren baby.

Wedding crasher

Het incident voltrok zich in een dorpje in Peru, waar op dat moment een groepsceremonie plaatsvond. Zo’n 84 koppels waren bijeengekomen om elkaar het ja-woord te geven, waaronder Rojas en zijn verloofde. Toch kreeg de bruiloft een hele andere wending nadat Lozano het speciale moment verstoorde.

De vrouw viel de bruiloft binnen omdat ze niet wilde dat het koppel ging trouwen. De reden? Ze beweerde dat de bruidegom de vader van haar baby was. “Hij wil het kind niet erkennen. Toen hij erachter kwam dat ik zwanger was, rende hij weg en trouwde met iemand anders”, zei ze tegen lokale media. “Hij moet zijn zoon accepteren. Hij is twee maanden oud en hij betaalt niet eens alimentatie.” Naar verluidt verlieten de newlyweds al snel het terrein om niet de confrontatie aan te hoeven gaan. Later keerden ze terug voor een tweede poging en kon de bruiloft onverstoord voortgezet worden.

Lees ook: Bruidegom neemt tijdens receptie wraak op overspelige bruid

Bron: Daily Mail, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook