Bizar! Romantische date in Diemen eindigt in gijzeling

Van vrouw die na een Tinder-date buitengesloten werd op het balkon en daar haar dood vond tot een catfish op de eerste d...

Lees ook

Van vrouw die na een Tinder-date buitengesloten werd op het balkon en daar haar dood vond tot een catfish op de eerste date, er zijn al behoorlijk wat horrordates voorbijgekomen. Maar dat iemand zijn date niet los kan laten, is een ander verhaal. Het overkwam een persoon uit Diemen.

Overenthousiaste date

Wat een romantisch avondje had moeten worden, eindigde voor deze persoon in een nachtmerrie. Tegen de tijd dat de late uurtjes aanbraken en het tijd werd om afscheid te nemen, ging het mis. Terwijl de persoon de date wilde afsluiten, bleek zijn/haar date andere plannen te hebben. Deze persoon was blijkbaar zo gek op zijn/haar date, dat de desbetreffende persoon niet weg mocht gaan. Het gevolg? Een date die uitliep in een gijzeling. Toen de het slachtoffer de woning wilde verlaten, hield de bewoner hem tegen. De bewoner zou de man hebben mishandeld en hem ongeveer een half uur hebben vastgehouden de woning, zo meldt Diemer Nieuws.

Rond 02:00 kreeg de politie een melding uit een woning in Diemen. “De melder verklaarde dat hij een date had gehad die uiteindelijk is uitgemond in een ruzie. De melder wilde de woning verlaten om naar huis te gaan. Zijn date was echter zo gek op de melder dat de melder niet uit het huis gelaten werd”, meldt de politie. Nadat de politie gearriveerd was, kon het slachtoffer van de gijzeling de woning verlaten. De overenthousiaste date is aangehouden en er zal een onderzoek naar het incident gestart worden.

Lees ook: Vrouw gaat op tinderdates in trouwjurk met belangrijk doel

Bron: Metro, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook