McDonald’s komt met geweldige nieuwe burger

Als je blij wordt van Nutella en ook nog eens een liefhebber bent van de McDonald’s, dan raden we je sterk aan om binnen...

Lees ook

Als je blij wordt van Nutella en ook nog eens een liefhebber bent van de McDonald’s, dan raden we je sterk aan om binnenkort een ticket naar Italië te boeken. De Italiaanse McDonald’s heeft namelijk een geweldige nieuwe burger geïntroduceerd.

Chocolade explosie

Vergeet de McChicken en de Big Mac, want de fast food-keten heeft iets veel beters. In Italië wisten ze namelijk veel dromen waar te maken door de ‘Nutella burger’ in het assortiment te brengen. In de McCafés kan je tegenwoordig dus een hamburgerbroodje met nutella vulling krijgen. In het land van de pizza en pasta staat het beter bekend als de ‘Sweety con Nutella’. En het ziet er inderdaad heel sweety uit.

Yum!

McDonald’s introduceerde de nieuwe burger gisteren op hun Facebookpagina. Al snel stroomden de reacties binnen en werd het bericht al meer dan 45.000 keer gedeeld en 30.000 geliked. Het is niet bekend of dat Nederland de Nutellaburger ook in het assortiment gaat toevoegen, dus in de tussentijd moet je het even doen met de steden in Italië. Heb jij je ticket al geboekt?

Lees ook: Met deze McDonald’s hack kun je geld besparen

Bron: Metro UK Beeld: Instagram, Istock

Laatste nieuws

Zie ook