Foto: Dít is wat Hillary Clinton deed nadat ze de presidentsverkiezingen verloor

De Amerikaanse Margot Gerster was, net als menig celeb, ontroostbaar na de overwinning van Donald Trump. Om het nieuws t...

Lees ook

De Amerikaanse Margot Gerster was, net als menig celeb, ontroostbaar na de overwinning van Donald Trump. Om het nieuws te verwerken besloot de vrouw een boswandeling te maken met haar dochters. Maar tijdens die wandeling liep Margot een wel heel bijzonder persoon tegen het lijf.

Wandelen

“Ik was zo verdrietig na de uitslagen en ik dacht: wat is beter dan een stukje wandelen met mijn dochters om mijn verstand op nul te zetten?”, vertelt Gerster op Facebook. “We waren de enigen in het bos en het was heel mooi en rustig.” Het bleek dat de familie tóch niet de enige was, ook Hillary en Bill Clinton waren aan de wandel. “Ik hoorde voetstappen mijn kant op komen en zag opeens Bill en Hillary, die met exact dezelfde reden als ik in het bos waren”, schrijft ze. “Ik gaf haar een knuffel en vertelde haar dat ik nog niet vaak zo trots was geweest als op het moment dat ik met mijn dochter mijn stem op haar mocht uitbrengen.”

De vrouw vroeg Bill om het speciale moment met Hillary vast te leggen. Daar heeft ze nu echter al spijt van. “Had ik maar aan de beveiliging gevraagd of ze een foto met Bill en Hillary hadden kunnen maken!”, schrijft de vrouw op Facebook.

Lees ook: Heeft Hillary Clinton toch nog kans om president te worden?

Beeld: Twitter, Getty, Bron: NU.nl, Daily Mail

Laatste nieuws

Zie ook