Grazia’s top 3. Best gelezen op vrijdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. Mischa Barton pronkt met nieuwe figuur in laag uitgesneden jumpsuit

Actrice Mischa Barton is druk bezig met haar comeback. Barton worstelde in het verleden met zowel haar gewicht, als haar geestelijke gezondheid. Ook kampte ze met een alcohol- en drugsprobleem en probeerde ze zelfs zelfmoord te plegen, maar eerder dit jaar verscheen ze weer zoals de ‘oude Mischa’ op de rode loper tijdens het filmfestival in Cannes.

2. Angelina Jolie doorbreekt stilzwijgen over scheiding

Brad Pitt maakte deze week zijn opwachting op de rode loper van zijn nieuwe film Allied. Daar sprak hij voor het éérst over de spraakmakende breuk van Angelina Jolie en bedankte hij zijn fans voor alle support. Niet veel later bracht ook de actrice voor het eerst een statement uit waarin ze inging op de thuissituatie van de kinderen.

3. Wat is de dochter van Chelsea Clinton groot geworden!

Twee jaar geleden kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Chelsea Clinton, de dochter van Hillary en Bill Clinton, van haar eerste kindje bevallen was. Zeven maanden voordat Hillary bekend maakte presidentskandidaat te worden, mochten Chelsea en haar echtgenoot Marc Mezvinsky dochter Charlotte in de armen sluiten. Inmiddels is het meisje alweer twee jaar oud en behoorlijk gegroeid.

Laatste nieuws

Zie ook