Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je slie...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Michelle Obama siert de cover van de Amerikaanse Vogue

Gehuld in een witte jurk van Carolina Herrera verschijnt de First Lady op de voorpagina van het decembernummer van Vogue. En wat ziet ze er mooi uit! In het nummer draait het allemaal om haar vertrek uit het Witte Huis na acht jaar. “Er zijn kleine momenten die ik zeker ga missen, maar aan de andere kant is het tijd”, aldus Michelle. Het is niet de eerste keer dat ze de cover van Vogue siert. Ze heeft al twee voorpagina’s op haar naam staan.

Prins Harry staat op het punt Meghan Markle aan de hele familie voor te stellen

It’s official: Prins Harry en Suits-actrice Meghan Markle zijn een setje. Aangezien prins Harry zich “gelukkiger dan ooit” voelt, is het hoog tijd om zijn nieuwe vlam aan de rest van de familie voor te stellen. De prins kan in ieder geval niet wachten en heeft Meghan al uitgenodigd in de Nottingham Cottage van het Kensington Palace. “Met de koningin en de rest van de royals die Remembrance Day zullen vieren, is Harry helemaal klaar om Meghan aan hen allemaal te introduceren”, aldus een bron. Toch hoeft Meghan zich geen zorgen te maken. “Ondanks hun imago, zal de koninklijke familie Meghan hoogstwaarschijnlijk met open armen ontvangen.”

Taylor Swift nog steeds bang voor stalker

Dat Taylor Swift eind oktober gevolgd werd door een stalker, heeft haar de stuipen op het lijf gejaagd. De man hield Taylor en haar familie al langere tijd in de gaten wist haar tot een privéterminal op het vliegveld te volgen. “Ze vertrouwt haar bodyguard en veiligheidsprotocol, maar om te weten dat hij toch dichtbij kon komen, zit haar dwars.” Afgelopen donderdag werd bekendgemaakt dat de man gearresteerd is, omdat hij zich niet aan het gebiedsverbod hield dat hem was opgelegd. Toch kampt de zangeres nog steeds met angstige gedachten. “Ze probeert er geen aandacht aan te besteden, maar ze is zich er zeer bewust van en wanneer ze eraan denkt, wordt ze bang”, aldus een insider.

Bron: Hollywood Life

Laatste nieuws

Zie ook