The Voice overladen met kritiek

Massaal zitten fans op vrijdagavond voor de buis gekluisterd voor het zevende seizoen van The Voice of Holland. In...

Massaal zitten fans op vrijdagavond voor de buis gekluisterd voor het zevende seizoen van The Voice of Holland. In het programma draait het allemaal om de zoektocht naar een nieuw zangtalent. Toch zit dat laatste veel kijkers dwars. In plaats van nieuw talent, zien zij vooral veel oude bekenden terugkomen. En dat wekt irritatie op.

Tweede poging

Ze beklom zangeres Annemarie, van de band Leaf, het podium en had na het draaien van de stoelen even een onderonsje met Guus Meeuwis. “Goed je weer te zien”, zei de coach. Ook Roza, achtergrondzangeres en de ex-vriendin van Alain Clark, wilde een poging wagen bij het talentenprogramma. Saralee, de dochter van Tineke de Nooij, wist een plekje te bemachtigen in het team van Waylon. Maar ook X Factor-finalist Rachel, musicalster John Vooijs en Idols– winnares Nikki kwamen voorbij tijdens de blind auditions van het programma.

Kritiek

“Ooit was het leuk, toen werden onbekende pareltjes ontdekt”, schrijft een kijker op Twitter. “Voorstel: kunnen we de naam van The Voice wijzigen in The Second Chance Show?” roept een ander. Uit de reacties die op Twitter binnenstroomden, blijkt dat de kijkers zich beginnen te irriteren aan de vele bekende gezichten die het podium opstormen. Coach Sanne begrijpt daarentegen wel waarom de kandidaten een tweede poging wagen. “Het is een mooi visitekaartje, dat mensen denken: ‘oh ja, die is er ook nog’”, verklaart ze aan de Telegraaf.

Lees ook: Hoe gaat het met The Voice Kids-winnares Fabiënne Bergmans?

Bron: De Telegraaf, Beeld: ANP

Laatste nieuws