Vrouw kreeg bleek in haar water om abortus te ondergaan

Toen de 20-jarige student Theophilous Washington erachter kwam dat zijn vriendin zwanger was, wist hij het zeker; hij wa...

Lees ook

Toen de 20-jarige student Theophilous Washington erachter kwam dat zijn vriendin zwanger was, wist hij het zeker; hij was er nog niet klaar voor om vader te worden. Terwijl hij nog jong was en op de universiteit zat om zijn diploma te halen, zou zijn leven plotseling een onverwachte wending krijgen. Hij zag maar één mogelijkheid – het kindje om het leven brengen.

Enige oplossing

Washington zou al meerdere keren nadrukkelijk tegen zijn vriendin gezegd hebben de baby niet te willen houden, maar het mocht niet baten. In plaats van mogelijke alternatieven te verkennen, nam hij het heft in eigen handen en zag nog maar één oplossing. Hij nodigde zijn vriendin uit en ze brachten samen de avond door. Toen de vrouw de volgende dag wilde vertrekken, bood Washington haar een flesje water aan. Nietsvermoedend dronk ze van het water en ging naar huis, zonder ook maar te weten dat er bleek in zat.

Giftig flesje water

Al snel begon het brandende gevoel in haar gevoel en kreeg de vrouw te kampen met enorme pijn. Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen, bleek de baby wonder boven wonder ongedeerd te zijn. Al snel werd Washington aangehouden en gaf toe bleek met water tot een giftig drankje gemengd te hebben. “Washington, de vader van het kind, geeft toe bleek in het waterflesje gedaan te hebben. Hij heeft meerdere keren laten blijken het kind niet te willen houden”, sprak de rechter Dat de jongen zijn toekomstplannen als sneeuw voor de zon ziet verdwijnen, werd al vrij snel duidelijk. Hij is veroordeeld tot 15 jaar celstraf.

Lees ook: Voormalige marinier bekent zijn grote liefde vermoord te hebben

Bron: The Inquisitr, Beeld: iStock

Laatste nieuws

Zie ook