Grazia’s Top 3. Best gelezen op zaterdag

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het mees...

Lees ook

De dag was weer goed gevuld met de buzz over celebs en grappige filmpjes. Maar welke stories werden door jullie het meest gelezen? Komen ze:

1. The Voice overladen met kritiek

Massaal zitten fans op vrijdagavond voor de buis gekluisterd voor het zevende seizoen van The Voice of Holland. In het programma draait het allemaal om de zoektocht naar een nieuw zangtalent. Toch zit dat laatste veel kijkers dwars. In plaats van nieuw talent, zien zij vooral veel oude bekenden terugkomen. En dat wekt irritatie op.

2. Waarom deze foto van een curvy fitnessmodel viral gaat

Normaal gesproken staat het internet vol met fit girls die hun dagen in de sportschool doorbrengen en het resultaat vol trots op social media showen. Fans van Lorna Jane, een vrouw met een eigen sportmerk, waren dan ook blij verrast toen ze een heel ander soort foto op hun Facebookpagina zagen verschijnen.

3. Vrouw kreeg bleek in haar water om abortus te ondergaan

Toen de 20-jarige student Theophilous Washington erachter kwam dat zijn vriendin zwanger was, wist hij het zeker; hij was er nog niet klaar voor om vader te worden. Terwijl hij nog jong was en op de universiteit zat om zijn diploma te halen, zou zijn leven plotseling een onverwachte wending krijgen. Hij zag maar één mogelijkheid – het kindje om het leven brengen.

Laatste nieuws

Zie ook