Hollywood Breakfast

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen z...

Lees ook

Rise and shine! Wij geven jou elke dag de ins en outs over het celeb nieuws dat je gemist hebt terwijl je sliep. Komen ze:

Pink in verwachting van tweede kindje

Pink en haar man Carey Hart verwachten hun tweede kindje. Dat heeft de 37-jarige zangeres bekend gemaakt via Instagram. “Verrassing!”, schreef ze bij een foto waarop al een flinke babybuik te zien is. Wanneer de zangeres is uitgerekend, is nog niet bekend. Pink en haar man hebben al een vijfjarige dochter, Willow Sage.

Pink zei in mei nog dat ze graag meer kinderen wilde. “Ik vind het geweldig om moeder te zijn”, vertelde ze in Good Morning America. “Ik heb lange tijd geleden gekozen voor een gezin en dat is nog steeds mijn prioriteit.” Destijds grapte Pink dat ze al het gevoel heeft twee kinderen te hebben. “Carey is een geweldige echtgenoot en een goede vader, maar hij is ook net een kind. Hij valt altijd in slaap als hij Willow naar bed brengt.”

Een foto die is geplaatst door P!NK (@pink) op

Zorgen om jongste zoontje Shakira

Shakira en haar man Gerard Piqué hebben grote zorgen om hun zoontje Sasha. Het 1-jarige jongetje werd op 28 oktober namelijk opgenomen in het ziekenhuis en mocht pas na twee weken weer naar huis, meldt de website Vanitatis. Afgelopen week zij de zangeres haar optreden tijdens de Latin Grammys en de American Music Awards dan ook af wegens privéomstandigheden. Ze bezocht haar zoontje iedere dag, maar wat het jongetje nu precies mankeert is nog altijd onduidelijk.

Lily Allen wil een comeback maken

Lily Allen heeft een turbulente fase achter de rug, maar lijkt haar leven nu weer op orde te hebben. De zangeres had eerder een relatie met Daniel London en het stel nam het niet zo nauw met genotsmiddelen. Zo werd ze in augustus dronken afgevoerd na een avondje uit met haar vriend. Daar zou ze nu echter helemaal klaar mee zijn en aangezien Daniel daar niet hetzelfde over dacht, gingen de twee uit elkaar.

Volgens Heat Magazine zou Lily zich nu vooral richten op haar zangcarrière, welke ze weer nieuw leven wil inblazen. “Ze steekt nu al haar tijd in het schrijven van nieuw materiaal voor een comeback”, vertelt een bron aan het blad.

Bron: Heat Magazine, HollywoodLife, Nu, Beeld: Instagram, Getty

Laatste nieuws

Zie ook